FAQ items aan het laden...
SINAÏ2024-04-05T00:02:34+02:00

Waar vakantie de beleving van je leven wordt!

Slapen onder een sterrenhemel, de stilte,
de ruimte, e leegte… Jezelf herontdekken.

Bewust worden van de adem van de woestijn en de kracht in jezelf.

Wat kan ik meer verwoorden over de woestijn die de leraar is, waar ik de woorden niet voor vind.

Ik kan vertellen over de schoonheid. Maar ook daarvoor zijn woorden te klein. De Sinaï is niet alleen zand maar een wonder aan prachtige, kleurrijke, door water en wind geërodeerde kalk- en zandsteen rotsformaties met diepe canyons en smalle kloven, hoge toppen.

Steeds het gevoel te hebben op het puntje van de wereld te staan en te genieten van spectaculaire uitzichten.

Je verbeelding laat je de mooiste beeldwerken zien en je ziel weet dat dit de hemel op aarde is. Oude rivierbeddingen de wadi’s met een rijkdom aan fossielen, koraal … laten je wandelen op de bodem van de zee en je weet hoe heilig de stilte hier is. Zandduinen en de vlekkeloze zandvlaktes getuigen van hun schoonheid en laten het kind in jou helemaal toe om te spelen.

Spelen in het zand dat kleurt van spierwit naar geel tot fel oranje.

Het bereiken van een waterbron, de oase of de rode zee is een paradijs van plezier, ontdek de minerale wereld en maak een diepe duik in jezelf.
De sterrenhemel is het deken voor de nacht, het biedt veiligheid, geborgenheid en laadt je energieveld helemaal op. De mensen die er leven laten je hart openen door hun onvoorwaardelijke liefde en hun zuiver bestaan.
Kortom de Sinaï Woestijn is een heel bijzondere sterke krachtplaats, ze laat je gronden en geeft je een zee aan tijd, rust, schoonheid en stilte. Ze leert je vertrouwen. En dat vertrouwen is een oase in het hart die nooit bereikt zal worden door de karavaan van het denken. Eén worden met de natuur, je drukke geest kalmeren schept stabiliteit en rust in je dagelijks leven.

VAKANTIE &
WORKSHOPS

SINAÏ WOESTIJN

Maak een afspraak met jezelf met de woestijn als reispartner

Go to Top