Vakantie in Bulgarije

Bulgarije, waar een unieke combinatie van adembenemende natuur, eeuwenoude cultuur en gouden zandstranden op jou wachten om ontdekt te worden. Bulgarije ligt in het hart van de Balkan op het kruispunt van Europa en Azië en kent een rijke, maar ook veelbewogen geschiedenis waarvan nog allerlei sporen te vinden zijn.Wanneer ik denk aan Bulgarije voel ik rust, éénvoud, hartelijkheid, schoonheid, armoede maar ook veel energie!
Een verblijf in dit land is een healing voor jezelf. Word via de natuur wie je van nature bent! De wandel- yoga- schilder- meditatie workshops helpen jou op weg naar het diepere in jezelf. Je levenskracht, je innerlijk vuur.
Ons domein CAINAC wat betekent de BRON ligt in het dorpje Balkanski waar de tijd bleef stilstaan. Waar de haan nog mag kraaien, de hond nog mag blaffen, de schaapherder je vriendelijk begroet en het paard en de kar nog een vervoermiddel is

Ontdek het vanuit een godvergeten dorpje Balkanski waar de tijd is blijven stilstaan.

__________________
De vakantiewoning


Onze vakantiewoning is een recente nieuwbouw (sinds 2017 in gebruik) . Ze beschikt over 15 slaapplaatsen (5 kamers met douche), een moderne keuken, zithoek,… zwembad en vooral rust! Onze doelstelling is mensen begeleiden op hun innerlijke tocht, alsook vakantieweken. Je kan de woning ook in zijn totaliteit huren.
Betaalbare vakanties. Wij betrekken de plaatselijke bevolking bij ons project zodat ook zij er beter van worden.

DE PUURSTE VORM VAN ONTSPANNING
DE CURSUS START WANNEER JE TERUG THUIS BENT…

De Vakantieworkshop

Mijn grote passie is mensen begeleiden op hun weg naar herkenning. Wie ben je, wat wil je? In onze huidige maatschappij is het een kunst om nog één te zijn met jezelf. Onze samenleving stelt niet zoveel voor vliegen, springen en weer doorgaan! Tot we op het punt komen ons zelf te verliezen. Zonder goed te beseffen zijn we de moderne slavernij! Wil jij dit nog langer? Of wil je bewust kiezen voor het leven!

Ik besef in Bulgarije en ook in de woestijn…wij hebben een heel moderne keuken maar zij hebben het vuur. De passie, de tijd, de rust, een samenleving die vanzelfsprekend is.

De samenhorigheid en de vriendschap stroomt gewoon. Hun lach raakt je omdat het nog voortvloeit uit gelukzaligheid. Een poosje vertoeven in zo een land is op zichzelf al een healing. Laat je raken door de eenvoud.

Een week kiezen voor jezelf is geen ego maar een mooi cadeau voor jezelf en je omgeving. Kiezen voor jezelf is kiezen voor de wereld. Verruim je bewustzijn en help op die manier de wereld naar een hoger niveau. Wat je voor jezelf kan, kan je ook voor iemand anders! Spring!

De workshop’s hebben steeds een ander thema en vind je in de agenda.

Activty workshops

GOLF VAKANTIE IN BULGARIJE!

Beste golfer,

Bulgarije is een combinatie van adembenemende natuur, rijke geschiedenis en levendige cultuur. Een plaats waar ook de tijd bleef stilstaan?

Hou je van een kleine groepsreis op een superlocatie dan is dit zeker iets voor jou. Het verblijf in onze vakantiewoning willen we nu ook uitbreiden met golf.

Een achtdaags verblijf in Bulgarije willen we indelen in 2 delen. De eerste 4 nachten brengen we door in Balkanski (Cainac onze vakantiewoning) de andere 3 in Balchik ( Hotel Helios) aan de Zwarte Zee waar we de drie golfterreinen gaan spelen. Lighthouse, Blacksearama en uiteraard het juweeltje van de Europese golfterreinen Thracian Cliffs.

De reis is inclusief:

In onze vakantiewoning (all-in formule) :

• Overnachting in een 2 of 3 pers.kamer. ( incl. eigen douche).

• Vol pension, alcohol met mate(n) 😝, we genieten zeker in een 8-tal verschillende restaurants tijdens het verblijf in Bulgarije.

• Bed- en badlinnen.

• De voorziene uitstappen, zoals bezoek aan Rusenski Lom, Razgrad, Rotskloosters, Russe of een Jeep safari naar gelang de wensen van de groep en de mogelijkheden.

*Een lichaamsmassage door onze fysiotherapeut Zagari tijdens het verblijf in onze wonig.

Aan de Zwarte Zee:

*Verblijf in het Spa Hotel Helio op basis/ kamer met ontbijt.

*Lunchpakket voor de golf en avondeten in één van de leuke restaurantjes zodat we de Bulgaarse keuken voluit kunnen blijven ontdekken.

* 3 Greenfees voor de verschillende golfterreinen

* Bezoek aan de modderbaden.

De reis is exclusief:

* Transport . Autoverhuur aan de luchthaven is zeer betaalbaar .

*Vlucht via Wizzair: Charleroi / Varna (zelf te boeken) richtprijs €300.

*Golfuitzet kan gehuurd worden aan €75 voor de drie dagen

*Golfcar.

* Een opleiding zelfhypnose voor golfers door Rob De Groof kan opgenomen worden in het pakket (1500€/6u ) of een workshop mentale golf (850€/3u)

De kostprijs “all-in”:

2 pers/kamer. €1180/ pers. (zonder golf €850/pers )

1/pers kamer: + €250

3/pers kamer: – €50/pers

Er zijn 5 kamers met een max. bezetting van 15 personen,

Iets voor jullie? Gelieve ons dan zo vlug mogelijk te contacteren.

Wanneer: De ideale periode voor deze golftrip is april, mei , juni, september en oktober. Wijzelf voorzien een golf trip half juni en eind september. Maar in overleg en vanaf 6 pers. kan een ander tijdstip ingepland worden.

Onze data’s

Donderdag 6 juni tot donderdag 13 juni.

Zondag 22 sept. tot zondag 29 sept.

Wij willen het beste van onszelf geven om jullie verblijf zo aangenaam mogelijk te maken maar we zijn niet verantwoordelijk voor pech onderweg 😉

Voor bijkomende inlichtingen kan u steeds terecht bij Copers Carine.

Via WhatsApp (0485/91.19.89 ) of

www.capper-ine.be.

Welkom op deze unieke Bulgaarse golf reis!

“Go with the flow”

Bulgarije is een combinatie van adembenemende natuur, rijke geschiedenis en een levendige cultuur. Een plaats waar de tijd bleef stilstaan.

Wil je graag ons pareltje in Balkanski ontdekken op je eigen ritme, gedragen door de stroom en begeleid door onszelf met ruimte voor privacy? Dan is dit een unieke formule!

Wij verzorgen jouw verblijf, kijken naar de behoefte van de groep, zorgen voor eten en drinken, brengen je in contact met de plaatselijke bevolking en laten je plaatsen ontdekken waar je niet zomaar terecht komt.

Dit van:

– Zondag 19 mei tot zondag 26 mei.

– Zondag 10 nov. tot zondag 17 nov.

De reis is inclusief (all-in formule):

• Overnachting in een 2 of 3 persoonskamer (incl. eigen douche).

• Vol pension, alcohol met mate(n) 😝, we genieten zeker in een 8-tal verschillende restaurants tijdens het verblijf in Bulgarije.

• Bed- en badlinnen.

• De voorziene uitstappen, zoals bezoek aan Rusenski Lom, Razgrad, Rotskloosters, Russe of een Jeep safari naar gelang de wensen van de groep en de mogelijkheden.

• Een lichaamsmassage door onze fysiotherapeut Zagari.

De reis is exclusief:

• Transport. Autoverhuur aan de luchthaven is buiten het zomerseizoen zeer betaalbaar.

• Vlucht via Wizzair: Charleroi / Varna (zelf te boeken) richtprijs €300.

De kostprijs “all-in”: €680/pers.

Indien je toch graag alleen slaapt is het een meerprijs van €250 .

Er zijn 5 kamers met een max. bezetting van 12 personen.

Iets voor jou? Gelieve ons dan zo vlug mogelijk te contacteren.

In overleg en vanaf 6 pers. kan een andere data ingepland worden.

Wij willen het beste van onszelf geven om jullie verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, maar we zijn niet verantwoordelijk voor pech onderweg 😉.

Voor bijkomende inlichtingen kan u steeds terecht bij Copers Carine.

Via WhatsApp (0485/91.19.89 ) of www.capper-ine.be.

Mind workshops

Meditatie, intuïtief schilderen en wandel retraite.

Ontdek authentieke plekjes in Bulgarije en in jezelf.

Onze samenleving wordt gekenmerkt door stress, presteren, materialisme…wij zijn rijk!

Iedereen komt wel eens op het punt dat het genoeg is. En je uitgenodigd wordt om een reis naar binnen te maken. Zo binnen zo buiten, zo onder zo boven. Een ontdekkingsreis door jouw innerlijk landschap.

De samenleving in Bulgarije wordt gekenmerkt door tijd, samenhorigheid, eenvoud… zij zijn arm!?

Hoeveel willen wij betalen om tijd te hebben, erbij te horen zonder voorwaarden, het wat rustiger aan te doen… onszelf tijd geven om te leven volgens het innerlijk aanvoelen, zodat burn-out, depressie, en ziekten minder vat op ons krijgen.

Dit is een week helemaal voor jezelf, om dieper de rust te vinden, om opnieuw geboren te worden. Tijdens deze week gaan we enerzijds wandelen en de rust van de natuur opzoeken, en anderzijds nemen we de tijd om te mediteren, te zwemmen, te lezen, te spelen, te schilderen, te ZIJN…

Waarom is meditatie een meerwaarde?

Ons energetisch lichaam, dat via ons fysieke lichaam functioneert krijgt zo ook de nodige voeding.

De dag van vandaag is meditatie meer en meer vanzelfsprekend en wordt het weldoende effect ervan erkend.

Zoals ook nachtrust essentieel is voor ons fysieke welzijn, zo is de rust die meditatie je brengt een boost voor geest en hart.

Innerlijke vrede en stabiliteit nemen toe. Creativiteit komt tot bloei. Je fysieke lichaam is meer in balans zodat ziekten minder vat op ons hebben.

Dit helpt om standvastigheid in het leven te vinden, om het stressvolle leven dat wij hier in onze westerse samenleving ervaren terug op eigen pootjes te brengen. Meditatie lost stress, drukte en moeilijkheden op.

Wat houdt de cursus “Opnieuw geboren worden” in?

Ben jij klaar om opnieuw geboren te worden?

Om je leven en bewustzijn op nieuwe manieren te ervaren?

Om je open te stellen voor meer vreugde, liefde, vrede, harmonieuze relaties en overvloed?

Ben je klaar om je zelfbeeld te transformeren van een beperkt geïsoleerd zelf tot de prachtige persoon die je werkelijk bent?

Zeg dan “JA”.

Wat mag je verwachten:

Na het ontbijt zijn er elke dag geleide meditaties uit de workshop: “Opnieuw geboren worden”.

De rest van de dag bestaat uit;

Wandeltochten, deze zijn rustig, op behoorlijk gemakkelijk terrein en op het ritme van de groep. Zij zullen je de nodige uitdagingen geven voor je innerlijk groeiproces. Word door de natuur wie je van nature bent. Leer voelen wat je lichaam nodig heeft, leer bewust ademen, je eigen tempo volgen, je eigen weg zoeken.

Intuïtief schilderen, speel met kleur, volg je hand en laat kunst geboren worden.

Een stilte dag zodat je dieper in jezelf kan gaan, dieper kan voelen en dieper de rust kan ervaren. Op deze dag staat massage centraal.

Eventueel een uitstap naar Rusenski Lom, de Rotskloosters, een jeep safari, het Stenen Woud, … wat past en wat goed aanvoelt.

De avondactiviteiten zijn afhankelijk van het moment: spel, samenzijn, rust, een restaurantje, … alles kan, alles mag, niets moet.

Deze reis is een intuïtief gebeuren, dus laat je verrassen op ieder moment.

Wanneer:

Zondag 9 juni tot zondag 16 juni.

Zondag 6 oktober tot zondag 13 oktober.

De reis is inclusief:

• overnachting in een 2/3 pers. kamer met eigen douche.

• vol pension (alcohol met mate)

• bed- en bad linnen.

• de voorziene uitstappen.

• een lichaamsmassage door onze fysiotherapeut Zagari.

• de meditatiecursus “opnieuw geboren worden”

. Intuïtief schilderen.

• alle rust en tijd voor jezelf.

De reis is exclusief:

* vlucht zelf te boeken via Wizzair Charleroi/ Varna (richtprijs +/- €300).

* transport autoverhuur aan de luchthaven van Varna is zeer betaalbaar of taxi.

* verzekering.

De kostprijs “all-in”

Er is plaats voor max. 10 personen, (min. aantal deelnemers 4).

Prijs: 880€/pers. op gedeelde kamer.

Wens je alleen te slapen is dit +€250.

Iets voor jou? Gelieve ons dan zo vlug mogelijk te contacteren.

Wij bieden u een mooi verblijf aan en willen het beste van onszelf geven maar we zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor pech onderweg. Welkom op deze unieke Bulgaarse verwenweek voor jezelf.

Voor bijkomende inlichtingen kan u steeds terecht bij Copers Carine. Via WattsApp (0485/91.19.89) of capper-ine@hotmail.com

Meer

Verhuur vakantiewoning

Onze vakantiewoning ” Cainac” beschikt over alles wat je hart verlangt… vooral rust!

Het is een recente nieuwbouw gelegen op het hoogste punt in Balkanski.
Ze beschikt over 5 slaapkamers met douches, een moderne keuken, een leefruimte en zwembad.

Het domein is 7000 m2

MEER …

VERHUUROnze vakantiewoning “Cainac” (“De Bron”) beschikt over alles wat je hart verlangt… vooral rust! Het is een recente nieuwbouw gelegen op het hoogste punt in Balkanski. Ze beschikt over 5 slaapkamers met douches, een moderne keuken, een leefruimte, zwembad, …

Er is plaats voor max 15 personen (zonder de hele kleintjes gerekend).
Bevestiging huur bij betaling van volledig bedrag.
Bij volledige verhuring een waarborg van 500€.

Wens je meer info contacteer ons 0485/91.19.89

Deze prijs is inclusief:

• overnachting in een 2, 3 of 5 persoonskamer
• bed- en badlinnen
• zwembad, tv, wifi, haardroger.

• alle rust en tijd voor jezelf

De prijs is exclusief:

• eten en drinken (* uitgezonderd anders vermeld)
• huurauto maar kan vanaf 15€ per dag
• vlucht/transport van/naar Balkanski (richtprijs van de vlucht is 20 tot 200 euro)
• transport van de luchthaven naar het vakantiehuis (70 euro voor een taxi per rit)
• nederlandstalig gids kan gereserveerd worden zowel voor natuur of cultuur uitstappen.

Eveneens kan je na een week in het huis je vakantie   uitbreiden met een doorreis in Bulgarije…  mogelijkheden genoeg!

Prijzen:
Onze woning huren:

Wil je alles graag zelf ontdekken? Dan is het 150€/pers per week met een minimum van 500€.

Per kamer komt een toeslag van 30€ voor linnen, handdoeken en badhanddoeken.

Kinderen onder 18 jaar is 125€/ per kind.

Op de kamer van de ouders gratis.

Buiten het zomerseizoen +250€ voor de verwarming.