Vakantie in Bulgarije

Bulgarije, waar een unieke combinatie van adembenemende natuur, eeuwenoude cultuur en gouden zandstranden op jou wachten om ontdekt te worden. Bulgarije ligt in het hart van de Balkan op het kruispunt van Europa en Azië en kent een rijke, maar ook veelbewogen geschiedenis waarvan nog allerlei sporen te vinden zijn.Wanneer ik denk aan Bulgarije voel ik rust, éénvoud, hartelijkheid, schoonheid, armoede maar ook veel energie!
Een verblijf in dit land is een healing voor jezelf. Word via de natuur wie je van nature bent! De wandel- yoga- schilder- meditatie workshops helpen jou op weg naar het diepere in jezelf. Je levenskracht, je innerlijk vuur.
Ons domein CAINAC wat betekent de BRON ligt in het dorpje Balkanski waar de tijd bleef stilstaan. Waar de haan nog mag kraaien, de hond nog mag blaffen, de schaapherder je vriendelijk begroet en het paard en de kar nog een vervoermiddel is

Ontdek het vanuit een godvergeten dorpje Balkanski waar de tijd is blijven stilstaan.

__________________
De vakantiewoning


Onze vakantiewoning is een recente nieuwbouw (sinds 2017 in gebruik) . Ze beschikt over 15 slaapplaatsen (5 kamers met douche), een moderne keuken, zithoek,… zwembad en vooral rust! Onze doelstelling is mensen begeleiden op hun innerlijke tocht, alsook vakantieweken. Je kan de woning ook in zijn totaliteit huren.
Betaalbare vakanties. Wij betrekken de plaatselijke bevolking bij ons project zodat ook zij er beter van worden.

DE PUURSTE VORM VAN ONTSPANNING
DE CURSUS START WANNEER JE TERUG THUIS BENT…

De Vakantieworkshop

Mijn grote passie is mensen begeleiden op hun weg naar herkenning. Wie ben je, wat wil je? In onze huidige maatschappij is het een kunst om nog één te zijn met jezelf. Onze samenleving stelt niet zoveel voor vliegen, springen en weer doorgaan! Tot we op het punt komen ons zelf te verliezen. Zonder goed te beseffen zijn we de moderne slavernij! Wil jij dit nog langer? Of wil je bewust kiezen voor het leven!

Ik besef in Bulgarije en ook in de woestijn…wij hebben een heel moderne keuken maar zij hebben het vuur. De passie, de tijd, de rust, een samenleving die vanzelfsprekend is.

De samenhorigheid en de vriendschap stroomt gewoon. Hun lach raakt je omdat het nog voortvloeit uit gelukzaligheid. Een poosje vertoeven in zo een land is op zichzelf al een healing. Laat je raken door de eenvoud.

Een week kiezen voor jezelf is geen ego maar een mooi cadeau voor jezelf en je omgeving. Kiezen voor jezelf is kiezen voor de wereld. Verruim je bewustzijn en help op die manier de wereld naar een hoger niveau. Wat je voor jezelf kan, kan je ook voor iemand anders! Spring!

De workshop’s hebben steeds een ander thema en vind je in de agenda.

Activty workshops

Birdwatching langs onder andere de Zwarte Zeekust, Srebarna en natuurpark Rusenski Lom.

Meer info

Bulgarije, waar een unieke combinatie van adembenemende natuur, eeuwenoude cultuur wachten om door jou ontdekt te worden. Hou je van 70 jaar terug in de tijd? Een plaats waar de tijd bleef stilstaan? Een land waar de schaapherder je vriendelijk begroet, een vervoermiddel nog paard en  de kar is, waar de haan nog mag kraaien en de hond nog mag blaffen. Hou je van wandelen, zwemmen, een spelletje petanque, de stilte, natuur spotten, de rust en een vleugje cultuur? Hou je van een kleine groepsreis op een super locatie dan is dit zeker iets voor jou. Laat je eveneens verwennen door de Bulgaarse keuken zodat al je zintuigen genieten. En ontdek  zo via de schoonheid van de natuur wie je van nature bent! 

Meer info

Mind workshops

Meer info

Stel je voor je staat voor een doek, in de open natuur, een stralende zon, je kiest een kleur en je begint te schilderen. Je laat je gedachten voor wat ze zijn, je vertrouwt, je volgt je hand en dan ineens ontstaat er iets…

Ontdek transformatie en meer overvloed in je leven via deze workshop.

Wanneer een rups een vlinder wordt, wordt schilderen kunst….zo creëer je meer overvloed in  je alledaags bestaan. De kracht ontdekken van bewustzijn en zo een leven opbouwen dat perfect bij je past. Genieten van het mooie Bulgaarse land vol van schoonheid en eenvoud, van rust en stilte. Je thuis voelen tussen de nachtegaal en een weelde aan natuur die transformeert in de lente van het leven.

Meer

Verhuur vakantiewoning

Onze vakantiewoning ” Jameela” beschikt over alles wat je hart verlangt… vooral rust!

Het is een recente nieuwbouw gelegen op het hoogste punt in Balkanski.
Ze beschikt over 5 slaapkamers met douches, een moderne keuken, een leefruimte en zwembad.

Het domein is 5000 m2

MEER …

VERHUUR

Onze vakantiewoning “Cainac” (“De Bron”) beschikt over alles wat je hart verlangt… vooral rust! Het is een recente nieuwbouw gelegen op het hoogste punt in Balkanski. Ze beschikt over 5 slaapkamers met douches, een moderne keuken, een leefruimte, zwembad, …

Er is plaats voor max 15 personen (zonder de hele kleintjes gerekend).
Bevestiging huur bij betaling van volledig bedrag.
Bij volledige verhuring een waarborg van 500€.

TRY_OUT
Bij elke boeking krijg je een lichaamsmassage aan huis!

Wens je meer info contacteer ons 0485/91.19.89

PRIJZEN (Juli-Augustus) 1 week 2 weken
Vakantiewoning (15 pers.) € 1850,00 € 3500,00

Deze prijs is inclusief:

• overnachting in een 2, 3 of 5 persoonskamer
• bed- en badlinnen
• zwembad, tv, wifi, haardroger.

• alle rust en tijd voor jezelf

De prijs is exclusief:

• eten en drinken (* uitgezonderd anders vermeld)
• huurauto maar kan vanaf 15€ per dag
• vlucht/transport van/naar Balkanski (richtprijs van de vlucht is 20 tot 200 euro)
• transport van de luchthaven naar het vakantiehuis (70 euro voor een taxi per rit)
• nederlandstalig gids kan gereserveerd worden zowel voor natuur of cultuur uitstappen.

Eveneens kan je na een week in het huis je vakantie   uitbreiden met een doorreis in Bulgarije…  mogelijkheden genoeg!