Intuïtief Schilderen, wandel- en meditatieretraite:

 

Stel je voor: je staat voor een doek, in de open natuur, een stralende zon. Je kiest een kleur en je begint te schilderen.
Je laat je gedachten voor wat ze zijn, je vertrouwt, je volgt je hand en dan ineens ontstaat er iets…

Ontdek transformatie, bewustwording, vreugde en meer overvloed in je leven via deze workshops.
Wanneer een rups een vlinder wordt, wordt schilderen kunst….zo creëer je meer overvloed in je alledaags bestaan. De kracht ontdekken van bewustzijn, en zo een leven opbouwen dat perfect bij je past. Genieten van het mooie Bulgaarse land vol van schoonheid en eenvoud, van rust en stilte. Je thuis voelen tussen de nachtegaal en een weelde aan natuur die transformeert in de lente, in de zomer, in de herfst van het leven.

WAT MAG JE VERWACHTEN:
Na het ontbijt gaan we van start met de meditaties. Hier is ook een koffie/thee pauze voorzien.
*Na de lunch gaan we intuïtief schilderen, wat je kan afwisselen met zwemmen, rust en wat je ook maar wil.
*Er zijn ook mooie wandelingen doorheen de ongerepte natuur voorzien. Word door de natuur wie je van nature bent.
*Een stiltedag waar massage centraal staat en jij kan voelen wat je echt wilt.
*De avondactiviteiten zijn afhankelijk van het moment: spel, samenzijn, rust, genieten in één van de vele restaurantjes in Razgrad of gezellig thuis, alles kan, alles mag, niets moet!
*Alles gebeurt in de stroom van de tijd. Er is geen vast programma! We volgen onze intuïtie. Dit is geen zweverig gedoe, je bewustzijn ontwikkelen vraagt moed en volharding. Leert je met beide voeten op de aarde te staan.

Wat is intuïtief schilderen:
Intuïtief schilderen is een vorm van schilderen om los te komen van het denkproces, rust te vinden in je hoofd en ritmisch en speels in een flow te komen om zo contact te maken met je eigen creativiteit.
Intuïtief schilderen is geen schilderles, er worden wel enkele basisprincipes en technieken aangereikt die dienen als ondersteuning om de creatieve stroom op gang te brengen.
Er is geen ervaring in het kunstzinnige vereist!
De materialen die nodig zijn worden je aangereikt en zijn in de cursus inbegrepen.
Hou wat plaats in je bagage om je authentieke kunstwerken mee te brengen naar huis.

Waarom meditatie:
Meditatie brengt rust, inzicht, en graag leid ik jou door het proces van bewustwording.
De geleide meditatie workshops van Orin zijn hier de basis van.

“Kracht door bewustwording” is een stap-voor-stap opleiding om de dingen als energie te leren ervaren en te leren hoe je aan energiewerk kunt doen. Op een gemakkelijk te volgen en gemakkelijk te herhalen wijze leer je onmiddellijke en diepgaande veranderingen te brengen in je relaties, in je eigenbeeld, in je capaciteit tot liefhebben en geliefd worden en van hieruit een nieuwe toekomst te vormen.

“Transformatie en Overvloed”: Tijdens deze workshop wordt er gewerkt met je persoonlijkheid teneinde blokkades en remmingen op te ruimen. Hierbij gaat veel aandacht naar het afbouwen van je afhankelijkheid van patronen en naar het overstijgen van twijfel, angst en zelfkritiek. Overvloed manifesteren is een moeiteloze stroom van aantrekking, schepping, tot bloei brengen, vrij van elk verlangen, loslaten en open staan voor de volgende nieuwe vorm.

” Leven in vreugde”: Iedere mens heeft een doel en reden om op aarde te zijn. Er is niet slechts één iets waarvoor we hier zijn. Alles wat we doen, is een vervolg van vroegere stappen en maakt deel uit van onze continue evolutie. Al onze ervaringen staan in relatie tot vroegere en toekomstige belevingen van onze realiteit. Als iedereen zijn tijd volledig zou besteden aan de dingen die het hoogste tot stand brengen, zou de wereld op één dag compleet veranderen.

Bij deze cursussen is eveneens geen voorkennis nodig. Enkel je aanwezigheid en je openheid, je focus en een liefdevol hart brengen jou op je pad van spirituele groei.

Wandelen:
De fysieke inspanning, het leegmaken van je hoofd, het één worden met de natuur zijn de juiste voedingssupplementen voor je innerlijke reis. Je innerlijke groei. De wandeltochten zijn rustig op een vrij gemakkelijk terrein en niet heel lang ( +/- 3uur).

Spring!…
En verwen jezelf met dit mooie cadeau. Zo breng je veranderingen in de wereld want… alles begint bij jezelf!

Prijs: all-in: 680€ op gedeelde kamer, wens je een éénpers. kamer dan is er een toeslag van 250€ .
Aantal deelnemers is max. 10, de cursus gaat door vanaf 3 personen

De reis is inclusief:
Overnachting in een 2 of 3 persoonskamer.
Vol pension. (alcohol beperkt enkel bij het diner)
Bed- en badlinnen.
Lichaamsmassage door Penca.
Meditatiecursus van Orin.
Alle materialen voor het schilderen.
Begeleide wandelingen.
Alle tijd en rust voor jezelf.

De reis is exclusief:
Vlucht/ transport van en naar het huis (vlucht +/- 120€). Taxi 65€ (deelbaar door aantal inzittenden)
Persoonlijke verzekeringen.