Ik ben Ellen, zelf mama van 3 kinderen en het is mijn missie om mensen bewust te laten stilstaan bij hun zwangerschap en de geboorte van hun kindje.

Iets wat in onze maatschappij heel vaak wordt vergeten.

Zo bied ik een volledig traject aan waar je van zwangerschap over geboorte tot postnataal en babytijd tools krijgt aangereikt om op een bewuste, mooie manier met deze gebeurtenissen leert om te gaan.

Mama worden heeft mij helemaal veranderd. Mijn kijk op een aantal zaken is grondig door elkaar geschud en het heeft mij over een aantal zaken doen nadenken. Waren dit droombevallingen, wat deed het met mij, wat deed het met de papa… welke ervaring was het voor de andere kinderen…

Als coach richt ik mij vooral op mama’s die struggelen met al deze vragen en het gevoel hebben dat ze iets willen bereiken en in rondjes blijven draaien. Doe ik het wel goed, hoe gaat de zwangerschap mijn relatie veranderen, hoe verandert dit mezelf, welke plaats neem ik nu in… ???

Doula worden was dan ook een volgende logische stap. Van zo dicht bij het hele proces mogen meemaken, samen op pad gaan en ervoor zorgen dat jullie vol vertrouwen naar de bevalling kunnen toeleven. Ik stap graag met jullie mee!

Ook voor een zwangerschapsmassage (Ayurvedisch met olie of rebozomassage) kan je bij mij terecht.

Aanraken doet groeien, aanraken doet leven. Tijdens de babymassage leer je hoe je je baby van kop tot teen kan masseren en kan je ervaringen uitwisselen met andere mama’s bij een theetje. (voor kindjes van 6 weken tot 9 maand)

Liever wat actiever bezig? Dan zal de baby yoga jullie zeker aanspreken. We zingen liedjes, spelen spelletjes en gaan vanuit beweging verbinding maken met onze kindjes. (voor kindjes van 6 weken tot 9 maand)

Wil je je kindje gaan dragen in een doek of drager of heb je interesse om te starten met babygebaren? Ook voor deze zaken bij je welkom!

Coaching: ook voor HSP (hoog sensitieve personen) en voor gezinnen.

 

Meer info:

Info@debabykangoeroe.be

0477 93 35 73