Weekend speciaal voor moeders.

Van donderdag 31 mei tot maandag 4 juni

Moeder ben je vanaf dat je zwanger wordt. Of je nu ééntje hebt of 5, elke dag staat in het teken van zorgen voor: koken, wassen, organiseren en vooral je aandacht verdelen en dan ook nog eens uit werken. Wij kennen het allemaal. Duw eens op de pauzeknop want dit weekend staat helemaal in het teken van rusten, opladen, je laten verwennen. Kortweg een weekend helemaal voor jezelf. Geen kinderen, geen partner, alleen JIJ!

Je verblijft in een mooie rustige omgeving waar vrijblijvend activiteiten om je te verdiepen aangeboden worden. Zoals meditatie, wandelen, creatieve workshops, massages. Alles mag niets moet!

Op maandag is het de bedoeling dat je naar huis gaat met een gevoel van rust en vertrouwen in jezelf als moeder. Het mooiste geschenk dat je aan je kind(eren) kan geven.

Beleef dit samen met andere mama’s in een prachtige natuur waar de nachtegaal je in slaap wiegt, waar je even op adem kan komen. Waar je door de groepsenergie je kracht helemaal herwint.

Wie ben ik:
Mijn naam is Carine Copers. Na jaren zoektocht, mezelf verloren te hebben in de drukte van een eigen zaak, 5 kinderen , een man, ben ik moeder maar vooral ook vrouw ! En ik herinner mij de eerste keer met Ingeborg naar Ibiza ! Voor het eerst mijn kinderen tussen de 3 en 13 jaar achterlaten. Dit had ikzelf nooit gedurfd, maar mijn man had dit als geschenk voor mijn verjaardag. Ik ben nog altijd dankbaar want het was de start van mijn (ons) nieuwe leven. Meditatie kwam op mijn pad en ik had een nieuwe weg gevonden, zelfs een nieuwe rustpauze na (in totaal) 7 jaar borstvoeding. 😉

Reeds 10 jaar begeleid ik nu mensen via meditatie en energetische massages in de Kleine Oase in Berlare en in de woestijn. Bulgarije is de intrest op mijn investering in mezelf. Dus graag neem ik je mee…ik weet hoe belangrijk dit is!

Wie is Ellen:
Ik ben Ellen Sergeant, mama van 3 kinderen tussen 22 maand en 11 jaar oud.
Als kind wou ik dolgraag vroedvrouw worden maar het is een iets andere weg geworden. Maar mijn interesse in baby’s, het moederschap bleef sluimeren vooral toen ik zelf mama werd.
Ik wou bewust met mijn zwangerschappen bezig zijn, en vooral, mijn eigen mama gevoel volgen. Gaande weg heb ik ontdekt dat dit niet zo makkelijk is en dat jonge mama’s hier soms wel kunnen mee worstelen.
Soms passeert de roze wolk niet, soms tuimel je er zomaar af… Als doula in opleiding en mama coach wil ik je tijdens dit weekend terug de kracht in jezelf leren ontdekken.

Snel boeken is de boodschap voor goedkopere vluchten!

Prijs all-in 480€/ per pers. + vlucht en verplaatsing van en naar het huis.

Min. 4 pers. max. 12pers.

De reis is inclusief:

Je deelt een kamer met (een) andere moeder(s), wij hebben 2, 3 en 4pers. kamers (+ 250€ wanneer je alleen wilt slapen.)
Vol pension (alcohol beperkt enkel tijdens de maaltijd)
Bed- en badlinnen.

Alles vrijblijvend: Massages.
Meditaties ” Kracht door bewustwording”.
Creatieve workshops.
Begeleide wandelingen.

Alle tijd en rust voor jezelf.

De reis is exclusief:
Vlucht/ transport van en naar het huis (vlucht +/- 120€)